Sharon Pater

ingevoerd op 09-07-2018

Volgend schooljaar zal ik 5 dagen in de week de nieuwe juf worden van groep 4.
Daarom wil ik mij op deze manier alvast even voorstellen!
Ik ben Sharon Pater, 28 zomers jong en ik woon nu sinds 3 jaar, samen met mijn vriend, in Hoorn.

Ik sta nu al 5 jaar voor de klas als leerkracht en dit doe ik dagelijks met veel passie en plezier!
Dit haal ik vooral uit de vertrouwensband die ik met de kinderen opbouw en dat ik er aan kan bijdragen dat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.
Hier geniet ik enorm van!

Als leerkracht (en persoon) ben ik open en vriendelijk, ik houd enorm van gezelligheid en humor. Ik hecht veel waarde aan een veilige sfeer in de klas. Daarbij ben ik ook duidelijk en consequent in mijn verwachtingen naar kinderen toe.

Ik heb erg veel zin in volgend schooljaar! Het Kompas lijkt mij een school met een fijne sfeer en duidelijke regels en afspraken, waar een goede werksfeer hangt. Dit past goed bij mij.

Ik hoop dat jullie mij op deze manier alvast een klein beetje hebben leren kennen.

Fijne vakantie, en we zullen elkaar volgend schooljaar vast tegenkomen!

Groeten Sharon

Sharon Pater Sharon Pater