Jeugdsportpas

Kompas nieuws van 14-12-2018

Vanaf januari kun je weer verschillende sporten uitproberen met de Jeugdsportpas! Variërend van capoeira tot atletiek en van volleybal tot zwemmend redden. Het is bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs uit Hoorn, Blokker en Zwaag.

Aanmelden via een account: Kinderen kunnen zich inschrijven voor een kennismakingscursus nadat ze een account op de website www.sportencultuurhoorn.nl hebben aangemaakt. Kinderen die een account hebben aangemaakt voor hun deelname aan de Nationale Sportweek, de Hoornse Zomerspelen, Cultuurweek, Cultuurpas of van de Jeugdsportpas kunnen dit account gebruiken. Een kennismakingscursus duurt zes weken en kost eenmalig 10 euro.

Meer informatie? Hulp nodig met een account aanmaken, stuur dan een email naar teamsport@hoorn.nl.

verschillende sporten verschillende sporten