Appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind

Kompas nieuws van 05-04-2024

Dit jaar doet Berend Botje weer mee met de appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: ’Kind zijn, hart nodig!’. 

 

Appeltaartjesactie  

In samenwerking met Bakkerij Otten en Restaurant de Tuynkamer, organiseert Berend Botje dit jaar de appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Er worden appeltaartjes verkocht (diameter: 15 cm) voor € 8,-. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Hartekind. De taartjes zijn overheerlijk en hebben eerder de prijs voor het beste appeltaartje gewonnen! Bestel jij ook een taartje voor het goede doel? Let op: de appeltaartjes kunnen sporen van noten bevatten en zijn niet glutenvrij. 

 

Hoe werkt het?

Vanaf 28 maart is het mogelijk om jouw bestelling door te geven via het bestelformulier op berendbotje.nl/appeltaartjesactie.  Via de mail krijg je een link om te betalen. Vul hier het juiste bedrag in. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, is de bestelling definitief. Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog (contant) te betalen. In het bestelformulier kun je een Berend Botje-locatie kiezen waar je jouw bestelling wenst op te halen. Op dinsdag 16 april staat de bestelling klaar, op het tijdstip dat te vinden is op het bestelformulier.

download (1) download (1)