Schrijf je vanaf vandaag in voor Soccer Skills, Vol=Vol

Kompas nieuws van 07-04-2021

Vrijdag 30 april 2021 organiseert de gemeente in samenwerking met Hovocubo en Stichting Netwerk de activiteit Soccer Skills. Vanwege het succes van de 1ste editie voor jongeren, nu ook een editie voor de jeugd van 7 t/m 12jaar. Soccer Skills is speciaal voor de jeugd uit Hoorn, want juist in deze corona periode is het belangrijk dat ook zij in beweging blijven.

Wat is Soccer Skills?
Bij Soccer Skills wordt de jeugd uitgedaagd door bekende topsporters zoals de Freestyle voetbalpionier Touzani en techniektrainer bij de ajax jeugd Simon Tahamata. Ook Yuri Cornelisse en Every Janzen mogen niet ontbreken in dit rijtje. Jij doet toch ook mee? Misschien krijg je ook nog de mogelijkheid om een balletje te trappen met de wethouder Sport, Kholoud Al Mobayed.

Er zijn drie leeftijdscategorieën: 7 en 8 jaar, 9 en 10 jaar en 11 tot 12 jaar. Aanvang is om 9.00 uur bij voetbalvereniging ‘SV Westfriezen’. Om 12.00 uur is het afgelopen. In verband met de maatregelen rond het coronavirus mogen ouders/begeleiders het sportpark niet betreden. Er wordt speciaal een kiss & ride ingericht onder begeleiding van verkeersbegeleiders om verkeersproblemen te voorkomen.

Doe mee met Soccer Skills
Schrijf je gratis in op www.hoornbeweegt.nl. Er zijn maar beperkte aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij 12 jaar en heb jij op 2 april reeds deelgenomen aan Soccer Skills bij de Blokkers? Dan kun je deze keer helaas niet deelnemen, want wij willen natuurlijk iedereen de kans bieden om mee te doen. Op de website www.hoornbeweegt.nl vind je alle informatie over de acitiviteit Soccer Skills. Ook vind je hier een overzicht van de andere activiteiten die worden georganiseerd voor de jeugd. 

Hoorn Beweegt
Hoornbeweegt is hét platform van jong en oud voor alle sportieve, creatieve en welzijnsactiviteiten binnen de gemeente! Hoorn Beweegt heeft als doel om jong en oud te laten kennismaken met alle vormen van sport, cultuur en welzijn in de regio. Heb jij ook nog sportieve of creatieve wensen of leuke ideeën? Geef dit door via het contactformulier op www.hoornbeweegt.nl/contact. 

261F5B98-79E4-49E6-B0B4-DE5164647832 261F5B98-79E4-49E6-B0B4-DE5164647832