Lekker bewegen voor kinderen uit groep 1 en 2 bij WFHC.

Kompas nieuws van 17-05-2022

Funkey bij WFHC: 11 mei open les 

Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey. 

Funkey heeft als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen. Het doel van Funkey is terug te vinden in de naam: FUN in goed leren bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey; het programma omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Hiermee willen we bijdragen aan de motorische ontwikkeling van onze jongste generatie. 

 

Funkey Trainingen 

Op 18 mei start FunKey blok 1. De trainingen in dit blok zijn op woensdagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur en vinden plaats op 18, 25 mei, 1, 8, 15 en 22 juni. Aanmelden kan via de link op de volgende site Activiteitenoverzicht (hoornbeweegt.nl) 

De kosten zijn €30,- voor 6 lessen. 

De trainingen worden gegeven door geschoolde trainers. Deze trainers zijn opgeleid binnen de vereniging dan wel via ROC of ALO. 

De trainingen vinden plaats op onze mooie locatie aan de Roskam 6 in Zwaag. 

 

Benodigdheden 

De kinderen moeten sportieve sportkleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hebben nog geen speciale hockeyschoenen nodig, maar goede gymschoenen zijn wel aan te raden. De kinderen hebben geen stick, scheenbeschermers of bitje nodig. 

 

Meer informatie 

Voor meer informatie kun je terecht bij onze Jongste Jeugd-coördinator. Je kunt ook een mailtje sturen aan funkey@wfhc.nl.

download download