Battle for Life obstakel run

Kompas nieuws van 31-03-2023

17 & 18 mei 2023 is het weer zo ver: de 6e editie van de Battle4Life Obstacle Run! De populaire obstacle-, sponsorrun zal wederom plaatsvinden in het Julianapark in Hoorn en de start en de finish is bij Oranje Buiten en Marina Kaap Hoorn.

 

Nog een paar dagen Early Bird
Heb jij je al ingeschreven? De Early Bird prijzen zijn nog geldig tot 4 april. Grijp snel deze kans om deel te nemen aan dit grote avontuur. Doe mee met je familie, vrienden of alleen en laat zien hoe dapper en sterk je bent door alle obstacles te overwinnen. 

inschrijflink battle for life (https://www.battle4life.nl/)

 

Bedrijventeams
Heb jij toffe en sportieve collega’s? Hoe leuk om samen met je bedrijf mee te doen en tegelijk een goed doel te steunen. Ga de uitdaging met collega’s aan. Dit zijn de voordelen:

Er zijn speciale starttijden waarop je je team kan inschrijven.

Je bedrijfsnaam wordt genoemd bij de start.

Je logo en bedrijfsnaam wordt op de website geplaatst.

Je ontvangt na inschrijving een factuur.

 

7 nieuwe obstacles
Onze parcours coördinatoren doen er alles aan om het parcours zo verrassend en uitdagend mogelijk te maken voor alle deelnemers? Dit jaar zijn er maar liefst 7 nieuwe obstacles bedacht, ontworpen en gemaakt ten opzichte van vorig jaar! Zie hier en natuurlijk op onze website het parcours. 

 

Trots op onze sponsoren
Battle4Life kan niet plaatsvinden zonder de hulp van onze sponsoren. Gelukkig zijn er veel  bedrijven en organisatoren die ons al jaren meehelpen met het organiseren en/of het leveren van bijvoorbeeld obstacle-runonderdelen, media uitingen, en alles wat erbij komt kijken. Grote dank gaat er naar deze sponsoren. Zonder jullie geen Battle. 

 

Ook sponsoren?
Wil je ons ook graag sponsoren met je bedrijf en/of organisatie en wil je meer weten over onze sponsorpakketten? Bel in dat geval  met Ysabel Meppelink (06-11432649) of Karin Zeeman (0229–244688). We leggen de mogelijkheden graag aan je uit. 

 

Inloophuis Pisa
En het beste deel? Door deel te nemen aan Battle4Life, steun je het inloophuis Pisa. Pisa is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Vorig jaar werd een indrukwekkende som geld opgehaald tijdens Battle4Life. Dit jaar hopen we deze prestatie te evenaren of zelfs te overtreffen. Laten we samen strijden tegen kanker en helpen het inloophuis Pisa voort te laten bestaan.

Je leest het goed, Battle4Life belooft dit jaar nog meer adrenaline en sensatie, met nieuwe en uitdagende obstacles. Schrijf je dus snel in samen met je familie, je bedrijf of je vrienden. En laat het avontuur beginnen!

Alle informatie en prijzen vind je hier. Na inschrijving maak je automatisch een sponsorpagina aan, die je makkelijk kan delen via de socials. Iedereen kan op die manier extra geld ophalen voor ons goede doel!

We zien je graag aan de start op 17 of 18 mei!

Sportieve groet, organisatieteam Battle4Life

 

 

 

 

unnamed (6) unnamed (6)
unnamed (5) unnamed (5)
unnamed (4) unnamed (4)
unnamed (3) unnamed (3)
unnamed (2) unnamed (2)